Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cum sunt luata prin invaluire.....vezi ca trebuiesc consumate produsele de la Univer,sa nu se strice,daca tot le-ai castigat.....si asa am pus de-o pizza ca mi se facuse asa un dor de mai bine urcam pana la cota 2000 si hibernam cu ursii....
Blat:
Punem faina intr-un castron,in mijloc faramaitam drojdia,adaugam putin sare si incepem sa turnam apa calduta ,adaugam si 2-3 linguri de ulei, framantam cu mana pana formam o coca care nu se mai lipeste de mana .Framantam aluatul cca 20 min apoi in lasam in castron la crescut ,cca 1 ora.
Umplutura:
Maruntim toate ingredientele ,lasan la urma salamul Sergiana si mozzarela.Adaugam peste toate ingredientele kechup si omogenizam.
Cand aluatul a crescut ,punem in tava (35/25) hartie de copt si intindem aluatul,apoi adaugam umplutura.Deasupra din salam si mozzarela formam o tabla de sah.Dam la cuptorul prerincalzit cca 25-30 min.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult